SERVICE

SERVICE schrijven we bij Huijskes Boevink al ruim 90 jaar in hoofdletters.  Eigen bezorgdienst.

Als extra service bieden wij de mogelijkheid om uw bestelling te laten bezorgen. Voor 12:00 uur besteld, is 's middags geleverd, mits voorradig natuurlijk (Binnen een straal van 20km).


  Reparatiedienst.

Niets is vervelender als uw gereedschap u in de steek laat tijdens uw werkzaamheden. 

U kunt uw gereedschappen bij ons laten repareren, als service kunt u eventueel een leenmachine gebruiken zodat u uw klus toch kunt voortzetten. En dit helemaal voor niks....


   Montagedienst.

Een specialisme is het infrezen van meerpuntssluiting in de buitendeuren. Hiervoor zetten wij speciale Festool-freesmachines in en hebben wij geavanceerde freesmallen tot onze beschikking. Zo is het infrezen van een meerpuntssluiting in uw bestaande deur een goed betaalbare klus geworden. 

Ook voor de montage van veiligheidsbeslag of mechanische beveiliging in uw woning kunt u bij ons terecht.


   Sleutel / cilinderservice.

Voor al uw cilindersleutels, meubelsleutels, certificaatsleutels zijn wij uw specialist. Door middel van een geavanceerde sleutellezer kunnen wij uw sleutel snel identificeren en zo uw wachttijd aanzienlijk verkorten. Tevens leveren wij cilinders en sluitsystemen. Wij kunnen een zeer uitgebreid assortiment autosleutels dupliceren. Ook degene voorzien van een startonderbreker. In ons computersysteem kunnen wij aan de hand van het merk, type en bouwjaar direct zien of wij de sleutel voor u kunnen maken.


   Slijpservice.

U kunt bij ons uw zaagbladen, frezen, gatzagen, messen, etc... laten slijpen. Als u uw te slijpen artikelen voor donderdag aanlevert heeft u ze een week later geslepen terug.