PKVW

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is een keurmerk voor woningen die voldoen aan een aantal eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid. De eisen die het keurmerk stelt, zorgen ervoor dat een inbreker langer de tijd nodig heeft om een woning binnen te komen.

Jaarlijks wordt er in Nederland zo’n duizend keer ingebroken. Misschien is het u een keer overkomen of iemand die u kent. Om inbraak te voorkomen kunt u uw huis volgens het politiekeurmerk Veilig Wonen beveiligen. Hiermee neemt de kans op een geslaagde inbraak met 90% af. Een inbraak duurt vaak maar 30 seconden. Een crimineel bedenkt zich dus wel twee keer voor hij een woning probeert te betreden als deze is voorzien van het Politiekeurmerk.

Bovendien geven de meeste verzekeraars korting op de premie van je inboedelverzekering als jouw woning gecertificeerd is. Een kleine investering geeft, naast een veilig gevoel, dus ook financiële voordelen.

Het PKVW-certificaat is niet zomaar te koop. De woning moet eerst voldoen aan de actuele PKVW-eisen. Wij kunnen ervoor zorgen dat de woning aan de eisen voldoet en het certificaat verdient. Wat de kosten zijn om aan de eisen te voldoen is afhankelijk van de mate waarin de woning nu al beveiligd is.

BUITEN GROENLO:

Stel: De woning is reeds goed beveiligd en U heeft niets nodig. In dat geval brengen wij enkel de inspectiekosten in rekening. Aangezien U buiten Groenlo woont (tot 15km) zullen de kosten € 90.00 bedragen. Woont U in een straal van 15 tot 40km dan zijn deze kosten € 150.00. Aan de uiteindelijke oplevering van de verklaring of het volledige certificaat zijn geen extra kosten verbonden.

BINNEN GROENLO:

Stel: De woning is reeds goed beveiligd en U heeft niets nodig. In dat geval brengen wij enkel de inspectiekosten in rekening. Aangezien U in Groenlo woont zullen de kosten € 72.50 bedragen. Aan de uiteindelijke oplevering van de verklaring of het volledige certificaat zijn geen extra kosten verbonden.


Woont u buiten Groenlo en buiten een straal van 40km? Neem dan even contact op voor meer informatie.