Bedrijfskleding

Wat je beroep ook is, of je personeel hebt of alleen werkt, je wilt natuurlijk professionaliteit uitstralen. Wij leveren onder andere bedrijfskleding van Havep, Blåkläder en Tricorp. Wij kunnen ook complete kledingpakketten voor u samenstellen. Een uniforme lijn in de broek, shirt, sweater en jas. 


Bedrukken / borduren.

Om het helemaal af te maken kunnen wij de bedrijfskleding voorzien van uw bedrijfslogo. Dit kan op 2 manieren, bedrukken of borduren. 


Bedrukken (transfers).

Voordelen:

- afbeeldingen zijn goed te bedrukken.

drukkwaliteit is uitstekend.

- iedere combinatie in afmeting en kleur is mogelijk.

 

Nadelen:

- maximaal wasbaar tot 30 graden.

- nooit over een transfer heen strijken.

- het persoppervlak is groter dan de transfer. Op enkele stoffen kan een afdruk van het persvlak rond het logo zichtbaar blijven, zelfs na herhaaldelijk wassen.

 

Borduren


Borduren is de duurzame oplossing. Het borduren van bedrijfskleding geeft een kledingstuk een degelijke, luxe uitstraling. Het borduren van bedrijfskleding besteden wij uit aan een professioneel borduuratelier. Om uw bedrijfskleding te laten borduren moet u eenmalig een borduurkaart aanschaffen. 


Voordelen:

duurzaam en kwalitatief hoogwaardig.

- luxe uitstraling.

 

Nadelen:

- dunne stoffen, zoals T-shirts zijn minder geschikt om te borduren. De stof gaat dan trekken.

kleine details zijn niet goed te borduren.Bedrijfskleding en de belastingdienst.

De belasting een regelgeving opgesteld voor de kostenaftrek van bedrijfskleding. Kleding kan alleen als bedrijfskleding aangemerkt worden wanneer er totaal per kledingstuk 70cm² bedrijfstekst of logo op is aangebracht.  De logo’s mogen echter wel gesplitst worden, het gaat erom dat de som van de logo’s op 1 kledingstuk minimaal 70 cm² bedraagt. In zo’n geval kunnen dan bijvoorbeeld twee logo’s worden aangebracht op verschillende plaatsen, mits duidelijk zichtbaar.


Voor informatie over de mogelijkheden van bedrijfskleding en/of logo's neem dan contact met ons op.