Over ons

HBonline is een onderdeel van BMN Huijskes Boevink, een technische groothandel met een ruim assortiment voor de bouw, industrie, zzp-er en particulier. 

Per 1 juni 2023 zijn de verkoopactiviteiten van het familiebedrijf Huijskes Boevink BV overgenomen door de BMN Groep. Huijskes Boevink BV zal verder gaan onder de naam BMN Huijskes Boevink.

Huijskes Boevink BV, een klantvriendelijke familiebedrijf met een rijke historie van 100 jaar die zich onderscheidt met een zeer uitgebreid assortiment, gedegen vakkennis, complete woonoplossingen en een prima service. Begonnen in het centrum van Groenlo en in 2000 verhuisd naar industrieterrein "de Brandemate". Wij zijn gevestigd aan de parallelweg in Groenlo en leveren aan vele bedrijven in de omgeving. Door een ruime voorraad kunnen wij de bestelde producten snel leveren.

Met het HB-online bestelplatform willen wij u als klant een gemakkelijke tool bieden om snel uw bestelling te plaatsen of ons assortiment te bekijken. Het gemak van 24/7 bestellen met direct uw eigen nettoprijzen.

De nieuwe look vanaf 1 juni 2023.