Betaalmethoden

iDeal

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is een systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop.

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Regio Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank.

Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.


Paypal

Paypal is een wereldwijd betaalsysteem. Om paypal te kunnen gebuiken moet je je aanmelden met een e-mailadres. Je betaald met je bankrekening, creditcard of een Paypal-rekening (waar je tegoed op plaatst).

Een paypal-rekening is gratis wanneer je hiermee betaald.  Het is niet nodig geld te storten op je PayPal-rekening; het geld wordt direct van de door jou gekoppelde bank of giro of creditcard afgehaald. Als er eenmaal geld op je PayPal-rekening staat, dan is dit direct terug te storten op jouw bank of giro.

PayPal heeft veiligheid hoog in het vaandel. Financiële gegevens worden nooit meegedeeld aan de verkoper. Ook heeft PayPal een fraudepreventieteam in dienst dat er dag en nacht aan werkt om de veiligheid van online betalen te garanderen. Daarnaast biedt PayPal op eBay 'Kopersbescherming' aan.

Een object dat in aanmerking komt voor Kopersbescherming van PayPal, is gratis voor het volledige aankoopbedrag gedekt. Producten die in aanmerking komen voor Kopersbescherming worden altijd weergegeven met het PayPal-logo.

U kunt hier eenvoudig een paypal-account aanmaken.


Factuur

Wij bieden onze zakelijke klanten de mogelijkheid om op rekening te kopen. Wil je gebruik maken van deze optie dan dien je al een debiteurnummer bij ons te hebben.  Indien er toch voor deze optie wordt gekozen en je hebt nog geen debiteurnummer dan kunnen wij de bestelde goederen niet uitleveren. 


Vragen over de betaalmethoden? Neem dan contact met ons op.