Politiekeurmerk Veilig Wonen

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is een keurmerk voor woningen die voldoen aan een aantal eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid. De eisen die het keurmerk stelt, zorgen ervoor dat een inbreker langer de tijd nodig heeft om een woning binnen te komen.

Jaarlijks wordt er in Nederland zo’n duizend keer ingebroken. Misschien is het u een keer overkomen of iemand die u kent. Om inbraak te voorkomen kunt u uw huis volgens het politiekeurmerk Veilig Wonen beveiligen. Hiermee neemt de kans op een geslaagde inbraak met 90% af. Een inbraak duurt vaak maar 30 seconden. Een crimineel bedenkt zich dus wel twee keer voor hij een woning probeert te betreden als deze is voorzien van het Politiekeurmerk. Bovendien geven de meeste verzekeraars korting op de premie van je inboedelverzekering als jouw woning gecertificeerd is. Een kleine investering geeft, naast een veilig gevoel, dus ook financiële voordelen.

Natuurlijk kunt u voor een goed en gedegen advies over het politiekeurmerk Veilig Wonen bij ons terecht. Wij zijn gecertificeerd preventieadviseur van het keurmerk. Wij komen bij u thuis de situatie bekijken en maken vervolgens een offerte met de mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie ook op : www.politiekeurmerk.nl