Betaalmethoden

iDeal

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is een systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop.

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Regio Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank.

Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.


Paypal

Paypal is een wereldwijd betaalsysteem. Om paypal te kunnen gebuiken moet je je aanmelden met een e-mailadres. Je betaald met je bankrekening, creditcard of een Paypal-rekening (waar je tegoed op plaatst).

Een paypal-rekening is gratis wanneer je hiermee betaald.  Het is niet nodig geld te storten op je PayPal-rekening; het geld wordt direct van de door jou gekoppelde bank of giro of creditcard afgehaald. Als er eenmaal geld op je PayPal-rekening staat, dan is dit direct terug te storten op jouw bank of giro.

PayPal heeft veiligheid hoog in het vaandel. Financiële gegevens worden nooit meegedeeld aan de verkoper. Ook heeft PayPal een fraudepreventieteam in dienst dat er dag en nacht aan werkt om de veiligheid van online betalen te garanderen. Daarnaast biedt PayPal op eBay 'Kopersbescherming' aan.

Een object dat in aanmerking komt voor Kopersbescherming van PayPal, is gratis voor het volledige aankoopbedrag gedekt. Producten die in aanmerking komen voor Kopersbescherming worden altijd weergegeven met het PayPal-logo.

U kunt hier eenvoudig een paypal-account aanmaken.


VVV-Cadeaukaart

De VVV-cadeaukaart is voorzien van een uniek nummer en veiligheidscode. Deze kun je bij ons besteden door deze gegevens in te vullen bij de betaalmethode.


Afterpay - Achteraf betalen (Nederland)

AfterPay voert voor hbonline.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving My AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit.

AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay.

De betaalmethode Afterpay is te gebruiken bij een minimum orderbedrag van € 25,00 en met een maximum van € 1000,00.

Indien je Afterpay kiest als betaalmethode ga je akkoord met de betalingsvoorwaarden van Afterpay.


Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.


Factuur

Wij bieden onze zakelijke klanten de mogelijkheid om op rekening te kopen. Wil je gebruik maken van deze optie dan dien je al een debiteurnummer bij ons te hebben.  Indien er toch voor deze optie wordt gekozen en je hebt nog geen debiteurnummer dan kunnen wij de bestelde goederen niet uitleveren. 


Vragen over de betaalmethoden? Neem dan contact met ons op.